Pølsevogn til fest

Lej en pølsevogn og giv festen "det lille ekstra"

Byens Pølsevogn serverer kvalitetspølser ad libitum til enhver form for festlighed. Priser fra kr. 2.900,- og vi skræddersyer ordren efter dit behov.

Ved leje af pølsevogn til fest tilbyder vi forskellige pakkeløsninger, ligesom vi også stiller op til større events med over 250 deltagere.
Ring og hør mere om vores gode tilbud på leje af pølsevogn til fest på telefon 71 71 59 59.

Festen bliver et hit med en all you can eat pølsevogn som indslag Bestil til det antal personer I er og spis alt hvad I kan! Priser fra 2.900kr. Vi skræddersyer ordren efter dit behov.

Frit valg fra hele menukortet

.. så er der ingen der går sultne derfra

Hvem vil ikke gerne spise sig mæt i lækre pølser og hotdogs ”med det hele”? Med vores all-you-can-eat-koncept har gæsterne frit valg fra hele menukortet og kan spise, så meget de lyster – uden at du som arrangør får en ekstraregning af nogen art.

Nem mad til mange gæster

Leje af pølsevogn til fest er en af de mest bekvemme måder at bespise gæsterne på. Udover at det er en sjov, utraditionel og uhøjtidelig løsning, skal du som arrangør ikke røre en finger – vi klarer det hele: Opstilling, servering, rengøring og afhentning af pølsevognen. Så bliver det ikke nemmere at holde fest!

Leje af pølsevogn

.. genialt til alle slags fester

Vores koncept passer til alle former for selskaber og kan enten bruges til frokost, aftenmenu eller natmad. Lej en pølsevogn til fester som: