Mad til fest i Odense

Gør festen til en succes

Står du og skal holde fest men er i tvivl om, hvad du skal servere for gæsterne? Må vi foreslå at leje en pølsevogn! Det er et sikkert hit til enhver form for selskaber – og så er det nemt for værten, da vi sørger for det hele: Opstilling, servering, rengøring og afhentning. Ingen behøver at gå mætte fra festen, da vores koncept er “all you can eat”. Enhver gæst bestiller præcis, hvad de har lyst til fra vores menukort med pølser og hotdogs.

Prøv noget nyt – bestil en pølsevogn som mad til din fest i Odense. Ring på telefon 71 71 59 59 og bestil et skræddersyet tilbud til dit arrangement.

Lej en pølsevogn og gør festen til et hit Bestil til det antal personer I er og spis alt hvad I kan! Priser fra 2.900kr. Vi skræddersyer ordren efter dit behov.

Mad til fest og events i Odense

Hvem vil ikke gerne spise sig mæt i lækre pølser og hotdogs ”med det hele”? Byens Pølsevogn/Trosborg medbringer alt, der skal til for at lave de kendte og elskede klassikere – naturligvis med alt det uundværlige tilbehør.

Hvis der skal være lidt ekstra godt at vælge imellem, tilbyder vi bøfsandwich med hjemmelavet agurkesalat og brun sovs og flæskestegssandwich som tilkøb.

Vores pølser fra Steff Houlberg er af høj kvalitet. Agurkesalaten og den brune sovs laver vi selv, og kødet til vores bøfsandwich kommer fra irske Hereford-køer. Alt sammen en garanti for, at gæsterne får god mad til din fest i Odense.

Vi ønsker kun glade kunder

Din fulde tilfredshed er vores mål

Bestil mad til fest i Odense

Alle typer arrangementer

Vil du servere utraditionel og lækker mad for gæsterne, er Byens Pølsevogn det rigtige valg. Kontakt os for at få et skræddersyet tilbud til din fest på telefon 71 71 59 59.

Firmafest, fødselsdag eller natmad til brylluppet?

En pølsevogn er genialt til alle slags fester

Er I et selskab på 40 eller 400? Byens Pølsevogn stiller op til alle slags fester. Brug os som mad eller natmad til lejligheder som: