Natmad – prøv en pølsevogn

All you can eat-koncept

Bestil en pølsevogn som natmad i hele Danmark (København, Århus, Odense, Aalborg, Randers, Kolding, Vejle m.fl.)

Natmad kan være meget andet end aspargessuppe! Lej en pølsevogn til natmad og lad gæsterne kaste sig over pølser og hotdogs ”med det hele”.

En pølsevogn til natmad er en sikker succes til enhver form for festlig lejlighed – og en nem løsning for værterne, da der ikke skal tænkes på forberedelse eller rengøring af nogen art.

Festen bliver et hit med en pølsevogn som natmad Bestil til det antal personer I er og spis alt hvad I kan! Priser fra 2.900kr. Vi skræddersyer ordren efter dit behov.

Natmad til fest – lej en pølsevogn

i København, Århus, Odense, Aalborg, Randers, Kolding, Vejle, Herning, Horsens m.fl.

Gæsterne går ikke sultne hjem

Rød eller ristet? Med brød eller som hotdog? Sennep, ketchup eller hele tilbehøret? Hvis du søger ideer til natmad, er pølser og hotdogs en populær løsning.

Pølsevognens menukort er et sikkert hit blandt gæsterne, når sulten melder sig ud på aftenen.

Vores erfarne pølsemænd m/k serverer klassikerne efter alle kunstens regler, og du skal hverken tænke på opdækning eller afrydning – den klarer vi.

Bestil en pølsevogn som natmad til festen

Hurtigt, nemt og et sikkert hit..

Der er en god grund til, at pølser og hotdogs er en af de mest populære ideer til natmad: Det er nemt, og alle kan lide det. Uanset om festen har 30 eller 300 deltagere, vækker det jubel, når pølsevognen holder sit indtog og slår lugen op.

Pølsevogn som natmad er et sikkert hit

Blandt forskellige ideer til natmad finder du næppe noget forslag, som kan hamle op med denne klassiker inden for hurtig og nem mad, som ovenikøbet passer perfekt til trangen efter fedt og salt ud på de små timer.

Vi kommer ud i hele Danmark (Jylland, Fyn og Sjælland) og serverer natmad til din fest