Lej en pølsevogn i Sydjylland

Kolding, Vejle, Esbjerg og omegn

Enhver fest bliver endnu sjovere, når der er en pølsevogn med. Slip gæsterne løs i menukortets udvalg af lækre pølser og hotdogs ad libitum – både store og små vil elske det! Leje af pølsevogn er en nem, sjov og billig løsning på bespisning af mange gæster til f.eks. firmafester, receptioner, runde fødselsdage og andre glade mærkedage.

Lej en pølsevogn og gør festen til et hit Bestil til det antal personer I er og spis alt hvad I kan! Priser fra 2.900kr. Vi skræddersyer ordren efter dit behov.

Spis hvad du kan

Udlejning af pølsevogn i hele det Sønderjyske område

Esbjerg, Kolding og Vejle m.fl.

Det er ikke dyrt at leje en pølsevogn i Sydjylland, f.eks. Kolding. Vores priser starter fra kr. 2900,- alt efter dit behov – kontakt os for et skræddersyet tilbud.

Udover at det er en billig løsning på mad til mange, er det også nemt at være vært, når Byens Pølsevogn/Trosborg leverer maden. Vi sørger for opstilling, servering, rengøring og afhentning af pølsevognen, så arrangørne kan slappe af og koncentrere sig om at være der for gæsterne. Vi har en stab af dygtige pølsemænd m/k til at styre løjerne bag disken, men hvis du ønsker det, kan du også leje pølsevognen uden personale og selv stå bag disken.

Vi ønsker kun glade kunder

Din fulde tilfredshed er vores mål

Lej en pølsevogn i Kolding, Esbjerg og Vejle

Fokus på kvalitet og god service

Byens Pølsevogn/Trosborg stiller også op til større events med over 250 gæster. Ring til vores eventpartner Ulrik Nielsen på telefon 86 82 52 40 og få et godt tilbud på leje af pølsevogn i f.eks. Kolding til dit næste store arrangement.

Firmafest, fødselsdag eller natmad til brylluppet?

En pølsevogn er genialt til alle slags fester

Vores pølsevogn kan lejes til fester i hele Sydjylland. Konceptet passer til alle lejligheder, hvor mennesker mødes for at hygge sig. Det er en utraditionel og nem måde at servere mad på for mange gæster – og så bestemmer folk selv, hvad og hvor meget de vil spise.