Mad til fest i Aarhus og Aalborg

Gør festen til en succes

Står du og skal bestille mad til en festlig begivenhed? Prøv noget nyt – lej en pølsevogn!

Vi tør godt love, at festen bliver en succes, når gæsterne bliver overrasket med denne utraditionelle form for festmad, som både store og små kan lide. Samtidig er det en nem løsning, som giver minimalt arbejde til arrangørerne, da vi står for både levering, servering og rengøring.

Ring og få et godt tilbud på mad til fest i f.eks. Aarhus eller Aalborg på telefon 71 71 59 59. Vi glæder os til at høre fra dig!

Lej en pølsevogn og gør festen til et hit Bestil til det antal personer I er og spis alt hvad I kan! Priser fra 2.900kr. Vi skræddersyer ordren efter dit behov.

Spis-hvad-du-kan fra en ægte pølsevogn

Vores koncept går ud på, at gæsterne frit vælger fra menukortet med kvalitetspølser, hotdogs og franske hotdogs samt naturligvis alt det kendte og elskede tilbehør.

Vores pølsemænd m/k står for venlig og kyndig servering af de kendte klassikere, men I kan også vælge en løsning med leje af pølsevogn uden personale.

Ring og hør mere om mad til fest i f.eks. Aarhus på telefon 71 71 59 59

Vi ønsker kun glade kunder

Din fulde tilfredshed er vores mål

Mad til fest i Aarhus og Aalborg

Alle typer arrangementer

Vi tilbyder løsninger til fester af stort set enhver størrelse. Er I et firma på 40 eller en sportsforening med 400 medlemmer? Byens Pølsevogn/Trosborg stiller op til det hele. Brug os som mad eller natmad til fester som:

Firmafest, fødselsdag eller natmad til brylluppet?

En pølsevogn er genialt til alle slags fester

Vores pølsevogn kan lejes til fester i både Århus og Aalborg. Konceptet passer til alle lejligheder, hvor mennesker mødes for at hygge sig. Det er en utraditionel og nem måde at servere mad på for mange gæster – og så bestemmer folk selv, hvad og hvor meget de vil spise.