Lej en pølsevogn til en god pris

Giv gæsterne en overraskelse til festen – lej en pølsevogn og spis hvad du kan!

Det er en nem, populær og overraskende billig løsning på festlig mad til mange. Et perfekt indslag til firmafesten eller som natmad til store fester såsom bryllupper og runde fødselsdage.

Lej en pølsevogn og gør festen til et hit Bestil til det antal personer I er og spis alt hvad I kan! Priser fra 2.900kr. Vi skræddersyer ordren efter dit behov.

Bestil en pølsevogn og få alt det klassiske du kender fra en pølsevogn

Vores populære standardpakke indeholder ristede pølser med brød, franske hotdogs og ristede hotdogs med hjemmelavet agurkesalat.

Hvis du har særlige ønsker, kan vi altid tilbyde en skræddersyet løsning – vi har  Danmarks bredeste udvalg af pølser, så vi kan sammensætte spændende menuer, der passer til ethvert behov og arrangement.

Lej pølsevogn med "all you can eat"

Kvalitet og pris hænger sammen det er vigtigt vi kan levere god kvalitet.Da vi er danmarks største butkker pølsevogne kan vi købe ind til gode priser som kommer jer til gode

Vi forslår du ringer så vi kan lave lige den pakke du ønsker så du ikke betaler for noget du ikke bruger vi har et kæmpe udvalg af forskellige pølser ristet, røde frankfurtere, medister, chili pølser, kæmpe knækker

• Et stort udvalg af forskellige pølser m/brød
• Franske hotdogs
• Ristede hotdogs med hjemmelavet agurkesalat

Bestil en pølsevogn m/u personale – ring for pris

Vælg mellem at leje en pølsevogn med eller uden personale. Ved løsningen med personale møder I vores topprofessionelle medarbejdere, som gør værterne i stand til at slappe af og nyde festen uden at tænke på, om der er nok mad til gæsterne eller på efterfølgende rengøring. Vi klarer alt!

Ved udlejning uden personale skal pølsevognen være rengjort inden aflevering til os, så den fremtræder i samme stand, som den modtages. Med denne løsning vælger I mellem selv at hente og aflevere pølsevognen eller at lade os stå for levering og afhentning.

Vi ønsker kun glade kunder

Din fulde tilfredshed er vores mål

Hvad koster det at leje en pølsevogn?

Det er billigere end du tror

Da vi har mange butikker sikrer det dig altid at du kan kontakte os hvis du har spørgsmål.

Det er billigere, end du tror at få en pølsevogn med til fest. Med en spis hvad du kan pølsevogn bliver alle mætte fra 2.900 kr. (excl. moms), og vi skræddersyer ordren efter dit behov.

Kontakt os for leje af pølsevogn til en god pris

En pølsevogn er genialt til alle slags fester

Hvad koster det at leje en pølsevogn? Det kommer an på antallet af gæster, og om I vælger løsningen med eller uden personale.
Ring for et skræddersyet tilbud på leje af pølsevogn på telefon 71 71 59 59.

Ved større arrangementer med over 250 deltagere kontaktes Ulrik Nielsen på telefon 86 82 52 40.