Lej en pølsevogn i Østjylland

Århus, Randers, Silkeborg, Herning m.fl.

Hvad er mere festligt end en rigtig pølsevogn, hvor gæsterne kan bestille lige, hvad de har lyst til? Lej en pølsevogn til festen i f.eks. Århus, hvis gæsterne skal have en særlig oplevelse til firmafesten, receptionen eller brylluppet. Samtidig er det en nem og billig løsning på mad til mange – vi sørger for opstilling, servering og rengøring, så værterne kan koncentrere sig om at hygge sig med gæsterne.

Det er et nemt, billigt og festligt indslag, som festdeltagerne vil huske i lang tid fremover. 

Lej en pølsevogn og gør festen til et hit Bestil til det antal personer I er og spis alt hvad I kan! Priser fra 2.900kr. Vi skræddersyer ordren efter dit behov.

Bestil en pølsevogn

Utraditionelt og uhøjtideligt

Vores pølsevogn er helt nede på jorden og passer til alle lejligheder, fra mindre sammenkomster for 30 personer til store events for flere hundrede mennesker.

Lej en pølsevogn i f.eks. Århus, Randers, Silkeborg eller Herning til firmafester, receptioner, konfirmation, bryllup, sportsarrangementer med meget mere.

Vores koncept er ”all you can eat” til priser fra 2900,- (vi skræddersyer tilbud til dine behov). Alle bliver mætte, og der er hverken forberedelse eller oprydning at tænke på. Det er da nemt!

Vi ønsker kun glade kunder

Din fulde tilfredshed er vores mål

Lej en pølsevogn ved Århus

.. og gør festen uforglemmelig

Det gør noget særligt for en fest, når der er en pølsevogn med. Små og store, unge som gamle, får julelys i øjnene, når pølsevognen slår lugen op, og der er frit valg fra hele menukortet. Kvalitetspølser og hotdogs fra Steff Houlberg ”med det hele” er noget, alle kan li’.

Ring og hør nærmere om vores pakkeløsninger på telefon 71 71 59 59. Festen bliver garanteret både sjovere og nemmere, når du lejer en pølsevogn til din fest i Århus!

Firmafest, fødselsdag eller natmad til brylluppet?

En pølsevogn er genialt til alle slags fester

Vores pølsevogn kan lejes til fester i hele Østjylland. Konceptet passer til alle lejligheder, hvor mennesker mødes for at hygge sig. Det er en utraditionel og nem måde at servere mad på for mange gæster – og så bestemmer folk selv, hvad og hvor meget de vil spise.