Lej en pølsevogn i Nordjylland

Aalborg, Vendsyssel, Frederikshavn m.fl.

En fest med besøg af en pølsevogn er altid en succes! Byd gæsterne på ”alt-du-kan-spise” fra vores menukort med hotdogs, pølser og andre favoritter – serveret af vores dygtige personale, så du ikke behøver at røre en finger. Vi sørger for opstilling, servering, rengøring og afhentning, og dine gæster er garanteret mad lige efter deres smag – så bliver det vist ikke nemmere!

Giv gæsterne en oplevelse og værten et pusterum – lej en pølsevogn til festen i Nordjylland, f.eks. Aalborg.

Lej en pølsevogn og gør festen til et hit Bestil til det antal personer I er og spis alt hvad I kan! Priser fra 2.900kr. Vi skræddersyer ordren efter dit behov.

Bestil en pølsevogn til din fest

Nemt, populært og billigt

Lej en pølsevogn i Nordjylland eksempelvis Aalborg. Det er en populær løsning til alle former for fest, hvor gæsterne skal have nem og lækker mad. Enhver festlig lejlighed bliver lige lidt sjovere med en pølsevogn som indslag. Uanset om I skal holde firmafest, fødselsdag, bryllup, konfirmation, reception eller anden sammenkomst er pølsevognen en populær gæst.

Til mere uformelle arrangementer kan vores lækre udvalg af pølser udgøre selve bespisningen, mens det til finere fester er oplagt som natmad ud på de små timer. Hotdogs smager lige godt, om man spiser dem iført joggingbukser eller jakkesæt!

Hvis der skal være ekstra meget at vælge mellem, kan vi tilbyde vores berømte Juelsminde-bøfsandwich med hjemmelavet agurkesalat og brun sovs. Hør nærmere om vores forskellige pakketilbud på telefon 71 71 59 59.

Vi ønsker kun glade kunder

Din fulde tilfredshed er vores mål

Lej en pølsevogn i Nordjylland

.. også til de helt store arrangementer og events

Byens Pølsevogn/Trosborg tilbyder også løsninger på mad til rigtig mange. Planlægger du et arrangement med over 250 gæster? Så lej en pølsevogn i Nordjylland – vi sørger for, at alle bliver mætte.

Ring til vores eventpartner Ulrik Nielsen på telefon 86 82 52 40 og få et godt tilbud på leje af pølsevogn i Nordjylland, f.eks. Aalborg. Det er nemt, godt og overraskende billigt!

Firmafest, fødselsdag eller bryllup?

En pølsevogn er genialt til alle slags fester

Vores pølsevogn kan lejes til fester i hele Nordjylland. Konceptet passer til alle lejligheder, hvor mennesker mødes for at hygge sig. Det er en utraditionel og nem måde at servere mad på for mange gæster – og så bestemmer folk selv, hvad og hvor meget de vil spise.