Lej en pølsevogn i Midtjylland

Horsens, Viborg, Herning, Fredericia, Billund m.fl.

Skal du holde fest, eller er du tovholder på et større event? Så kan du give dine gæster en uformel og hyggelig oplevelse ved at leje en pølsevogn med pølser og brød ad libitum. Vi har flere års erfaring, og er i dag Danmarks største leverandør af pølsevogne til alle typer arrangementer – store som små. Uanset om dine gæster er til en ristet med det hele, franske hotdogs eller en pølse med brød, er vi leveringsdygtige.

Vil du have et godt tilbud på leje af en pølsevogn i Horsens eller et andet sted i Midtjylland? Så ring til os på 71 71 59 59 eller skriv til os.

Lej en pølsevogn og gør festen til et hit Bestil til det antal personer I er og spis alt hvad I kan! Priser fra 2.900kr. Vi skræddersyer ordren efter dit behov.

Lej en pølsevogn i Horsens og omegn til ethvert arrangement

Hos Byens Pølsevogn/Trosborg rykker vi ud i hele Jylland, så lej en pølsevogn i Horsens eller Fredericia og giv dine gæster én på opleveren.

Vi rykker ud med en fuldt udstyret pølsevogn, som du kender den fra gadebilledet.

En pølsevogn er et festligt indslag til alle typer arrangementer, og kan enten som fungere som selve ”hovedretten” eller som en tiltrængt snack ud på de sene timer.

Vi ønsker kun glade kunder

Din fulde tilfredshed er vores mål

Lej en pølsevogn i Fredericia & Billund

Fokus på kvalitet og god service

Hvis du vælger os, kan du være sikker på mad fra nøje udvalgte producenter. Pølserne er fra Steff Houlberg, og vi laver selv vores agurkesalat fra bunden. Når vi rykker ud med vores pølsevogn, kan du vælge, om den skal være med eller uden personale. Hvis du vælger med personale, tager vi os af alt det praktiske, så du kan nyde dagen med dine gæster.

Lej en pølsevogn i Horsens og i resten af Midtjylland. Ring til os i dag på 71 71 59 59 og få et godt tilbud.

Firmafest, fødselsdag eller natmad til brylluppet?

En pølsevogn er genialt til alle slags fester

Vores pølsevogn kan lejes til fester i hele Midtjylland. Konceptet passer til alle lejligheder, hvor mennesker mødes for at hygge sig. Det er en utraditionel og nem måde at servere mad på for mange gæster – og så bestemmer folk selv, hvad og hvor meget de vil spise.