Lej en pølsevogn på Fyn

I f.eks. Odense, Svendborg, Nyborg

Skal du holde fest? Så giv dine gæster en sjov oplevelse og lej en pølsevogn på Fyn! Det er en nem og populær måde at bespise mange mennesker på én gang, og alle kan vælge det, de allerhelst vil spise. Pris fra kr. 2900,-

Nemmere, billigere og mere lækkert bliver det ikke, når du skal holde fest.

Lej en pølsevogn til festen på Fyn, f.eks. Odense eller Svendborg, ved at ringe på 71 71 59 59 eller skrive til os.

Lej en pølsevogn og gør festen til et hit Bestil til det antal personer I er og spis alt hvad I kan! Priser fra 2.900kr. Vi skræddersyer ordren efter dit behov.

God stemning og lækker mad

Nemt, populært og billigt

En pølsevogn bliver hurtigt festens midtpunkt. Alle kan lide en god pølse, og der er garanti for god stemning, når folk samles ved pølsevognen. Vores menukort byder på lækre pølser og hotdogs med alt det kendte tilbehør.

Prisen er fast – uanset hvor meget, hver enkelt gæst spiser. På den måde kan alle spise sig mætte, uden at værterne bliver ruineret.

Vi ønsker kun glade kunder

Din fulde tilfredshed er vores mål

Lej en pølsevogn på Fyn – Med eller uden betjening

Vi tilbyder forskellige pakkeløsninger alt efter, om du ønsker at leje pølsevognen med eller uden personale. Vi har en stab af dygtige pølsemænd M/K, som garanterer høflig betjening og godt håndelag. Vælger du denne totalløsning, står vi for både levering og afhentning af pølsevogn, servering og rengøring, så du ikke selv skal røre en finger.
Ønsker du at leje pølsevognen alene, skal den tilbageleveres i rengjort tilstand efter gældende forholdsregler.

Ved store arrangementer med over 250 deltagere har vi et særligt godt tilbud. Ring til Ulrik Nielsen på telefon 86 82 52 40 for at høre, hvad vi kan tilbyde.

Kvalitet for pengene – Lej en pølsevogn i Odense eller Svendborg

Dine gæster vil elske dig for det!

Når du lejer en pølsevogn på Fyn, f.eks. Odense eller Svendborg, kan du byde dine gæster på pølser af høj kvalitet fra Steff Houlberg. Vi laver selv agurkesalaten, kødet til vores bøfsandwich er fra irske Hereford-køer, og den brune sovs lavet fra bunden.

Lej en pølsevogn på Fyn, når du har brug for god mad til mange mennesker.